Prof. Dr. Ahmet Kale

Doğum Tarihi: 12.06.1974

Doğum Yeri: Adana

İş Adresi: Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum Kliniği

Ev Adresi: Fakülte Caddesi Kolaylı Kullar Sitesi J Blok No : 3 Yuvacık / Kocaeli

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ; This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Telefon : 0-541-3789723

Medeni Durumu: Evli

Öğrenim Durumu:

·      Lisans : Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi (1992-1998)

·      Tıpta Uzmanlık: Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı (2000-2004)

·      Uzman Doktor : Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı (2004-2006)

·      Yrd.Doç.Dr : Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı (2006-2010)

·      Doç.Dr :  Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı (2010)

·      Doç.Dr :  Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi  (2010-2011)

·      Prof.Dr :  Kocaeli Derince Eğitim ve Araştrıma Hastanesi Eğitim ve İdari Sorumlu (2011- Halen bu görevi yürütmekteyim)

Tıpta Uzmanlık Tezi : Prenatal Tanı Amacıyla Amniosentez Uygulanan 544 Olgunun

Değerlendirilmesi